Localització

Romania té una superfície de 238.391 km2. situat a l’Europa de l’est. limita amb Ucraïna al nord, Moldàvia a l’est, Hongria a l’oest i Sèrbia i Bulgària al sud. Pertany a l’Unió Europea des de 2007

Programa d’ajuda per a famílies nombroses, nens abandonats i discapacitats en situació d’extrema pobresa.

L’objectiu d’aquest projecte és de millorar les condicions actuals de vida, per a les persones que es troben en situació més vulnerable i amb especial atenció als infants

ACAU ofereix ajuda a les persones que viuen una situació de precarietat econòmica, que no poden assegurar el mínim per a una supervivència digna:

  • Nens, en situació d’abandonament, que actualment viuen als carrers de Bucarest, on es refugien durant les nits al clavegueram de la ciutat, per aixoplugar del fred.
  • Famílies molt nombroses amb més de 6 nens, persones grans i malaltes que no poden assegurar-se la compra d’aliments i medicaments o persones discapacitades.

Els casos seran estudiats, intentant maximitzar els recursos, per donar una resposta el més eficient possible a cada problema en concret.

Els ajuts consisteixen en:

  • Lliurament d’aliments, comprats directament a Romania.
  • Pagament d’unes despeses puntuals a les que persones o famílies no poden fer front
  • Enviament de roba, medicaments, dolços, joguines de Nadal per als nens.
  • Apadrinament d’infants.

Col·laborem amb la Comunitat de Religioses Carmelites de Bucarest, oferint diversos ajuts per al seu programa d’alimentació dels “nens del carrer” .