Burkina Faso

Des de l'any 2000 portem a terme un programa d'ajuda al desenvolupament a Burkina Faso, amb especial atenció a la població més vulnerable: els infants orfes i abandonats, els discapacitats i les dones en situació d'extrema pobresa. ACAU ha treballat durant aquests anys, amb fons propis i altres que provenen de subvencions de diverses entitats públiques i privades, per la construcció d'infraestructures i el desenvolupament de projectes

Burkina

Burkina Faso

Burkina Faso és una república de l’Àfrica Occidental situada a la conca superior del riu Volta. Limita al nord i a l’oest amb Mali, a l’est amb Níger i Benín, i al sud amb Togo, Ghana i Costa d’Ivori. La capital i principal ciutat és Ouagadougou i la segona ciutat més poblada és Bobo-Dioulasso. El seu nom significa “país dels homes íntegres”.

És un dels països amb més pobresa del món. L'agricultura representa un 32% de la riquesa nacional, però s'enfronta a un sòl molt àrid i a sequeres contínues. Els productes principals són el blat de moro, el cotó i l'arròs. Hi ha abundants recursos miners, sobretot d'or, de ferro i de coure.

.

Gran part dels ingressos de les famílies depenen de les divises que aporten els emigrants repartits, sobretot, pels països veïns. Per evitar la fam, el burkinesos depenen de l'ajuda internacional.

Forma part de la Comunitat d'estats del Sahel i de la Comunitat Econòmica dels Estats de l'Àfrica Occidental, grups regionals de la Comunitat Econòmica Africana que cerquen la integració de duanes entre els països de la zona.

La taxa de mortalitat és molt alta a causa de la sida que afecta al creixement demogràfic natural de la regió.
La majoria de la població pertany a dues ètnies principals: els Voltaics (que van absorbir els històrics Mossi) i els Mande. Les zones del sud són les més poblades, amb una densitat que de vegades força l'emigració.

noia

GUIBA

En aquesta població s'han desenvolupat projectes que inclouen l'orfelinat, granja, pous i escola

LOUMBILA

Construcció d'un centre d'acollida i educació d'infants orfes i abandonats

SANDEBA

Construcció del centre d'infants orfes i abandonats, construcció d'un pou i construcció d'un centre de salut

BAGMIOUGOU

Construcció d’un centre de salut materno-infantil i un pou

Next Steps...

This is should be a prospective customer's number one call to action, e.g., requesting a quote or perusing your product catalog.