Qui som

L’Associació Coordinadora d’Ajuda Unida és una ONG amb seu a Terrassa, sense afany de lucre, constituïda al 1997. Declarada Entitat d’Utilitat Pública, per la Generalitat al Febrer del 2008.

L’objectiu d’ACAU és oferir ajuda per a millorar les condicions de vida de persones que al nostre país, o en països en vies de desenvolupament, estan patint situacions de pobresa, que precisen una resposta solidària que no podem eludir.

RUTA DEL FERRO-14

 

Actualment el nostre àmbit d’actuació es concreta a Catalunya a les poblacions de Terrassa, Sta. Coloma de Gramenet, Barcelona i Cerdanyola del Vallès. A nivell internacional estem desenvolupant projectes de cooperació a Burkina Faso (Àfrica Subsahariana ) i a Romania.

Our Approach

Our Story

Els nostres programes són una resposta davant situacions de dèficit de recursos, ja sigui per manca de treball, per vellesa, malaltia, o per deficiències estructurals en països empobrits. Un dels col•lectius que mereix la nostra especial atenció és la infància i l'adolescència en situació de pobresa, exclusió social i manca d'oportunitats d'educació, factors que condicionen el seu present i futur.

Tots els recursos que aconseguim són canalitzats prioritàriament per ajudar les persones que ho necessiten, amb un treball en xarxa, optimitzant recursos públics i privats, per tal d’oferir un servei de qualitat amb mínimes despeses. Disposem de les aportacions econòmiques de socis i col.laboradors, així com d’atres activitats de captació de fons: fires, concerts, venda de loteria de nadal, sol.licituds de subvencions a entitats públiques i privades...

L’entitat forma part dels Consells de Benestar Social i de Solidaritat dels Ajuntaments de Terrassa, Cerdanyola del Vallès i Sta. Coloma de Gramenet. Formem part del Centre de Distribució Social d’Aliments de Terrassa « El Rebost »